Hvilken måltyv vil du sette penger på?

Moldes Mame Biram Diouf er toppscorer med god margin når 18 runder er spilt i Tippeligaen, men er ikke favoritt til å være det når sesongen er over.

Publisert 15. juli 2009 kl. 15.00
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 150 ord
Mame Biram Diouf - Moldespiller - Foto: Scanpix
Etter at han dunket inn fire mål på en liten halvtime mot Brann søndag, topper Moldes Mame Biram Diouf nå toppscorerlisten i Tippeligaen med tre måls forsprang til Rosenborgs Rade Prica.Likevel er sistnevnte favoritt til å bli toppscorer når sesongen er ferdigspilt.- Diouf har en utrolig kapasitet på sitt beste som han viser frem nå, men vi ser på Prica som litt mer stabil og tror at han vil vinne toppscorertittelen til slutt. Det er jo også en fare for at Diouf kan bli solgt i sommer, sier oddssetter Bjørn Olav Jacobsen i Betsafe.com ifølge en pressemelding.Spilleselskapet tilbyr 3,90 i odds på Prica og 4,20 i odds på Diouf. Daniel Nannskog kan naturligvis ikke utelukkes nå som Stabæk har funnet flyten, og er det han du tror mest på, gir Betsafe 5,85 ganger innsatsen.Outsiderne er Morten Moldskred, Bernt Hulsker og Pape Pate Diouf, med odds på hhv. 12,13 og 15.