Ingen markering for Jacko på Neverland

Familien til Michael Jackson avviser at det skal holdes en markering eller begravelse for den avdøde popstjernen på hans ranch Neverland.

Michael Jackson og hans far Joe i 2005 - Foto: AP
Kultur

Familien til Michael Jackson avviser at det skal holdes en markering eller begravelse for den avdøde popstjernen på hans ranch Neverland.En hær av fans og journalister beleiret ranchen utenfor Santa Barbara tirsdag etter at det ble meldt at Jacksons båre skulle føres dit for en offentlig markering, med legemet i en åpen kiste.I forbindelse med offentliggjøringen av testamentet sa familien at de arbeider med planer om en offentlig minnemarkering, og at de vil gjøre tid og sted kjent i nær framtid.Los Angeles Times meldte tidligere at det var byråkratiske problemer som var kommet i veien for familiens ønske om en begravelse på Neverland.En talsmann for Santa Barbara sa at de ville måtte godkjenne en begravelse på privat område, men at de ikke hadde mottatt noen søknad fra Jackson-familien.

Nyheter
Kultur