Jacksons London-show kan bli minnekonsert

Michael Jacksons planlagte show i London kan bli erstattet av en minnekonsert, med opptak av popikonets forberedelser til This Is It-konsertene, ifølge AEG Live.

Michael Jackson og hans far Joe i 2005 - Foto: AP
Kultur

- AEG Live vil på et tidspunkt offentliggjøre opptak fra øvelsene til This Is It-konsertene, sier sjefen for AEG Live, Randy Phillips.Den avdøde pophelten skulle egentlig ha stått på scenen i London 13. juli.- Verden må få se denne produksjonen og jeg ser for meg at det kunne bli gjort som en hyllest til Jackson-familien, med familiemedlemmer og artister som har vært inspirert av Jackson på scenen, sier Phillips til Sky News.Selskapet er i samtaler med familien.Phillips mener This Is It-showet ville vært et av de mest utrolige showene noensinne, og at det er viktig at verden får se det.- Han var forbløffende på øvelsene den siste uka. Han ga meg en stor klem og sa at «nå vet jeg at jeg kan gjøre dette», sier Phillips. (©NTB)