Karen Espelund etterfølger er klar

- Da Sondre Kåfjord spurte om jeg ville gå inn i funksjonen som generalsekretær i en overgangsfase, så jeg det som en svært spennende utfordring, sier Karen Espelund foreløpige etterfølger i Norges Fotballforbund.

Karen Espelund. Foto: Scanpix
Kultur

Erik Loe blir Karen Espelund foreløpige etterfølger i Norges Fotballforbund.Arbeidet med å skaffe en permanent erstatter startes umiddelbart. Loe, som fra før er visepresident i forbundet, startet tirsdag i en 50 prosents stilling, melder NFF i en pressemelding.- Da Sondre Kåfjord spurte om jeg ville gå inn i funksjonen som generalsekretær i en overgangsfase, så jeg det som en svært spennende utfordring. Etter å ha fått avklart det praktiske med min nåværende arbeidsgiver ser jeg fram til å ta fatt på krevende oppgaver som leder av NFFs administrasjon, sier Loe, som også jobber som rådgiver i reklamebransjen.Fotballforbundets president, Sondre Kåfjord, er glad for at styret fikk på plass så kort varsel, etter at Espelund trakk seg med umiddelbar virkning i forrige uke.- Jobben som generalsekretær er både krevende og viktig for norsk fotball, og det er viktig at vi holder hjulene i gang til vi har funnet en permanent løsning, sier Kåfjord. (©NTB)