Legger opp for å lage barn

Sandvolley-stjernen Kathrine Maaseide legger opp i august. Nå blir det jobbing på hjemmebane med hockey-ektemannen.

Kultur

Maaseide og den tidligere landslagsspilleren i ishockey, Christian Dahl Andersen (28), giftet seg i Høyland kirke i Sandnes for to år siden.Ferdig i augustTorsdagens 16.-delsfinale i VM var Maaseides avskjed med Stavanger, selv om hun ikke utelukker et comeback om noen år.- Jeg spiller mine siste turneringer i august, så legger jeg opp. Da skal jeg begynne å jobbe, sa Maaseide.- Og så skal jeg se om kroppen fungerer til å lage barn. Hvis ikke får vi ordne det på en annen måte, fortsatte hun.- Hvor mange?- Først én. Kanskje vi tar tre i slengen, lo hun.Knepent tapKathrine Maaseide har vært en del av verdensserien i ti år og har rukket å bli 32 år. Nå tikker den biologiske klokken, og derfor har hun valgt å trappe ned til høsten - selv om mange mener hun er i sitt livs form.- Jeg føler ikke selv at jeg har vist meg fra min beste side i Stavanger. Jeg kan bedre og har gjort bedre prestasjoner i fjor, sa hun. (©NTB)