Liverpool-stjerne er raka fant

For ikke lenge siden var han en av Liverpools alle største stjerner. Nå skal han etter sigende være helt blakk.

Publisert 9. juli 2009 kl. 11.06
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 101 ord
Foto: Scanpix
På 1980- og 1990-tallet var Glenn Hysén en av Sveriges største fotballstjerner, og i Liverpool gjorde han til tider stor suksess.Nå har realiteten etter sigende innhentet svensken så til de grader, for i følge Aftonbladet er mannen raka fant.- Folk tror at jeg bader i penger, men slik er det ikke. Jeg har ingen penger igjen. Jeg har noe i pensjonsforsikring, men de får jeg ikke ut før jeg blir 60 og det er om ti år, sier Hysén til den svenske avisen.Så ille har det blitt at Hysén i slutten av forrige uke troppet opp på svenskenes svar på NAV.