LSK vil selge Riise

Bjørn Helge Riise (26) imponerer i Lillestrøm for tiden. LSK vil selge sunnmøringen i løpet av sommeren.

Bjørn Helge Riise - Foto: Scanpix
Kultur

- Det har vært ganske mange som har henvendt seg til oss om ham den siste tiden. Bjørn Helge har prestert bra. Det er ikke minst gledelig for ham selv, men også for supporterne og klubben. Vårt felles mål er at han skal selges. Således er prestasjonen hans i de to siste kampene veldig god reklame, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til Romerikes Blad.Klubbledelsen regner med at Riise kan bli solgt i dette overgangsvinduet, som er åpent ut august.- Med tanke på dette overgangsvinduet er det fortsatt god tid. Selv om klubbene liker å ha stallene sine klare tidlig, blir det handlet hele vinduet ut, sier Bjarmann.Sportsdirektøren vil ikke si hvilken pris LSK krever for 26-åringen.- Jeg vil ikke kommentere verdien hans. Det legger et unødvendig press på spilleren, sier Bjarmann. (©NTB)