Lyn fortsetter på Ullevaal stadion

Lyn kommer fortsatt til å spille hjemmekampene sine på Ullevaal stadion.

En ung Lyn-supporter - Foto: Scanpix
Kultur

Alt tyder på at klubben kommer til enighet med AS Ullevaal stadion i løpet av torsdagen.- Vi kommer til å sende ut en pressemelding så fort alle brikker er på plass, men dersom ikke noe uforutsett skulle skje, ser det ut som om vi kommer til enighet, sier Jack Hemmestad i AS Ullevaal stadion til NTB.Det var onsdag morgen at et brev fra Lyn nådde administrasjonen i AS Ullevaal stadion, og allerede da sa Hemmestad at den prosessen som var satt i gang var positiv. Nå virker det som om det bare er detaljer som gjenstår før en endelig avtale er på plass mellom kriserammede Lyn og stadionadministrasjonen.Lyn møter Stabæk til hjemmekamp i eliteserien søndag kveld, og den kampen går på nettopp Ullevaal-gresset. (©NTB)