Næmen! Er pengesekken tom nå da?

Klubben har til nå brukt 1,8 milliarder kroner på nye spillere, men ønsket seg gjerne to til. Nå viser det seg at kontoen er tom.

Real Madrid - Foto: Scanpix
Kultur

Real Madrid har brukt penger som en full forretningsmann på strippeklubb denne sommeren.Totalt har 1,8 milliarder kroner forsvunnet ut av kontoen til Los Galacticos, og inn har kommet Kaka, Ronaldo, Benzema og Raul Albiol.Klubben ønsket også å hente Zabi Alonso fra Liverpool, samt Bayern Münchens Frankc Ribery, men dette ser ut til å bli vanskelig. Madrid-klubben har nemlig funnet ut noe rart: Kassen er tom!- Xabo Alonso har prioritet hvis han passer inn i budsjettet, men det ser ikke ut til at han gjør det, sier klubbpresident Jorge Valdano ifølge onsdagens VG.For Ribery sin del så har nå fått en prislapp på 714 millioner kroner, som visstnok skal være 130 millioner mer enn spanjolene har planlagt å bruke.Sistnevnte kan nå ende opp i Manchester United.

Nyheter
Kultur