Ny spiller klar for United

Manchester United fortsetter å handle offensive spillere etter salget av Cristiano Ronaldo.

Foto: Scanpix
Kultur

Manchester United fortsetter å handle offensive spillere etter salget av Cristiano Ronaldo. Onsdag signerte Gabriel Obertan en fireårskontrakt.Den 20-årige franske vingen kommer fra mesterlaget Bordeaux.- Vi har fulgt ham i flere år, men på grunn av utdanningen hans måtte vi vente. Vi er henrykt over å få ham nå, for han er et spennende talent, sier United-manager Alex Ferguson til klubbens nettsted.- Vi liker å skaffe unge spillere og utvikle dem, og vi kommer til å se Gabriel utvikle seg de neste par årene.Obertan har spilt for Frankrikes U21-landslag. Han var utleid til Lorient siste halvdel av forrige sesong. Overgangssummen er ikke oppgitt.United har tidligere hentet Antonio Valencia og Michael Owen siden salget av Ronaldo. (©NTB)