Nytt Terry-bud avslått

Chelsea har avslått et nytt framstøt fra Manchester City når det gjelder kaptein John Terry.

Foto: Scanpix
Kultur

City fikk også nei fra Chelsea de prøvde å lokke den engelske landslagsstopperen nordover i fjor sommer.- Vi kan bekrefte at vi fullstendig har avvist et bud fra Manchester City vedrørende John Terry, skriver Chelsea på sitt nettsted (chelseafc.com).Stopperen er ikke til salgs, og Chelsea ber City holde seg unna.- Det ble gjort klart for City, for annen gang som følge av forespørselen i fjor, at vi ikke ønsker å gå inn i noen samtaler om emnet. Vi vil gjøre det klart at John ikke er tilgjengelig for salg, heter det videre i meldingen.City har også forsøkt å lokke Barcelona-spissen Samuel Eto'o til Eastlands, men har ikke lykkes. Manchester-klubben har styrtrike eiere, men kan få en vanskelig overgangssommer ettersom City ikke er med i mesterligaen. (©NTB)