Økonomikrisen tok knekken på Kapalua Classic

Den globale økonomikrisen har tatt knekken på LPGA-turneringen Kapalua Classic i golf. Det virker som om turneringen er historie.

Chad Campbell - Foto: CC
Kultur

Arrangørene har i alle fall brutt den fireårsavtalen som var inngått for denne turneringen som hadde en samlet premiepott på 1,5 millioner dollar. Det var meningen at turneringen skulle ha gått mellom 15. og 18. oktober, men det blir det ikke noe av.Det er også klart at et tap for hovedsponsoren på 70,6 millioner dollar (nærmere en halv milliard kroner), har gjort at det ikke blir noen turnering de kommende årene heller. I utgangspunktet hadde arrangørene skrevet kontrakt med LPGA om å arrangere denne turneringen til og med 2012-sesongen.- Det er helt klart at vi i LPGA er svært skuffet over at dette kunne skje. Nå vil vi undersøke det juridiske for å se om det er noe vi kan gjøre i forhold til de kontraktene som er inngått med arrangøren, sier Libba Galloway i LPGA.Morgan Pressel vant Kapalua Classic i fjor. Turneringen skulle ha gått like før de store asiatiske turneringene i Kina, Sør-Korea og Japan på høsten i år. (©NTB)

Nyheter
Kultur