- Overtramp mot Mette-Marits mor

- Beklagelig at motparten bruker Se og Hør for å ramme kronprinsessens mor, sier kommunikasjonssjef ved Slottet.

Publisert 11. juli 2009 kl. 13.09
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord
Kronprinsesse Mette-Marit får blomster
Se og Hør skrev fredag at stesønnene Nils Otto Bjørhovde og Trond Berntsen denne uken har anmeldt kronprinsesse Mette-Marits mor Marit Tjessem. De mener flere bilder og trykk mangler fra dødsboet etter Tjessems ektemann Rolf Berntsen.Nå slår Slottet tilbake.- Vi oppfatter dette som et overtramp. Vi synes det er beklagelig at motparten bruker Se og Hør for å ramme kronprinsessens mor, sier kommunikasjonssjef ved Slottet, Marianne Hagen, til side2.Tjessems advokat Bjørn Hübert Senum avviser overfor nettstedet beskyldningene etter å ha snakket med bobestyrer.- Han bekrefter overfor meg at han anser de fire bildene det er snakk om som betryggende oppbevart hos Marit, sier advokaten.