Owen klar for United

Spissveteranen Michael Owen fortsetter karrieren i Manchester United, opplyser klubben fredag kveld.

Manchester United. Foto: Scanpix
Kultur

Owen har skrevet under på en toårskontrakt med den regjerende seriemesteren.- Michael er en klassespiss som har bevist at han har målteft på høyeste nivå. Det har det aldri vært tvil om. Å komme hit, med alle forventningene vi har til ham, er noe Michael vil elske, sier manager Alex Ferguson.29-åringen har slitt med skader etter at han kom til Newcastle i 2005. Spissen spilte for Liverpool fra 1996 til 2004. Deretter søkte han lykken i Real Madrid, men det ble med én sesong på Santiago Bernabeu.Sist sesong var Owen i aksjon for Newcastle som rykket ned. Forrige måned ble det kjent at Owen ville forlate laget i nordøst.Nå fortsetter han spillet i den engelske eliteserien som Manchester United-spiller. Det blir antakeligvis en av sommerens store overganger, etter Cristiano Ronaldos famøse overgang fra United til Real Madrid. (©NTB)