Pettersen falt ned til sjetteplass

Suzann «Tutta» Pettersen jaktet sin første seier på LPGA-touren denne sesongen. Med tre under par på avslutningsrunden falt hun fra fjerde- til sjetteplass.

Suzann Pettersen - Foto: Scanpix
Kultur

Suzann Pettersen hadde birdie på hull fire, sju og tolv før hun måtte tåle en bogey på hull 15 og 16. Etter å ha kjempet i teten og gode muligheter å ta sin første seier på lenge, raknet det litt på slutten og hun falt ned fra tredje til 10.-plass. To avsluttende birdier reddet noe av det tapte.Lørdag avsluttet hun med fire birdier på de fire avsluttende hullene, men klarte ikke å gjenta den bedriften på søndagens avsluttende runde.Etter at hun avsluttet med birdie på det 17. og 18. hullet endte hun på 269 slag og en del 6.-plass.Seieren ble avgjort med omspill mellom amerikanske Morgan Pressel og ledende etter tre runder sørkoreanske Yi Eun-jung som begge endte på 266 slag.