Petter Solberg - Foto: Scanpix

Peugeot-nei for Petter Solberg

En 2005-modell Peugeot 307 er strøket fra lista over aktuelle kandidater for Petter Solberg.

Søket etter en nyere og bedre rallybil fortsetter for Petter Solberg (34). En 2005-modell Peugeot 307 er strøket fra lista over aktuelle kandidater.Den norske privatføreren testet bilen i franske Toulouse sist uke, men ble ikke spesielt imponert.- Den var litt bedre enn bilen jeg har nå, men ikke nok til at jeg vil investere så mange penger det koster å anskaffe bilen, sier Solberg til NTB.For inneværende sesong står kun tre biler igjen på listen over aktuelle doninger for 34-åringen: Citroën C4, Ford Focus eller hans nåværende Citroën Xsara.Etter Subarus exit fra rallysirkuset i vinter, ble spydebergmannen tvunget til å starte sitt eget privatteam. Hittil i sesongen har Solberg kjørt en 2006-modell Citroën Xsara, som har holdt mål og vel så det så lenge hastighetene holdes litt nede og luften ikke blir for tynn.Neste VM-runde er Finland - med sirkusets mest fartsfylte prøver - i slutten av måneden. Da holder bilen ikke mål.- Med Xsara-en kjører jeg inn til 3.- og 4.-plasser. Sånn sett er det bedre enn med Subaru, men jeg kan ikke være fornøyd med det, forteller Petter Solberg.(©NTB)

Les også