Quart kan bli lagt ned etter én dag

Etter mye rot og økonomiske vanskeligheter skulle Quart-festivalen i år reise seg. Nå kan hele arrangementet bli lagt ned etter kun en dag.

Foto: Scanpix - Illustrasjonsfoto konsert
Kultur

Quart-festivalen i Kristiansand skulle i år reise seg etter mye rot og økonomisk trøbbel.Onsdag, etter kun én dag med artister og konserter, kan festivalen være en saga blott, skriver VG.Selskapet som har ansvaret for sikkerheten under Quart, Pro-Sec, sier de nemlig de pakker sakene og drar hvis de ikke får betalt for hele festivalen i løpet av onsdagen. Uten sikkerhetsordning kan ikke festivalen fortsette.Tirsdag fikk også festivalen en skjev start da mye av riggingen ikke var ferdig til artistene skulle på scenen.- Vi hadde egentlig en plan her i dag, men media har tatt over da vi var i innspurten på det vi egentlig skulle gjennomføre, sier Arild Buli, festivalsjef, til VG onsdag.