Riise grisetaklet superstjerne

John Arne Riises Roma startet i forrige uke oppkjøringen til neste sesong. Ting tyder på at sunnmøringen er i overkant ivrig så langt.

Publisert 10. juli 2009 kl. 09.06
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 77 ord
John Arne Riise - Foto: Scanpix
Ifølge nettstedet Goal Italia holdt hele Roma-leiren pusten i forrige uke, etter at John Arne Riise hadde taklet superspissen Francesco Totti på en meget røff måte.Den norske venstrebacken gikk i duell med angriperen og landet på kapteinens bein, noe som gjorde at Roma-stjernen ikke klarte stå oppreist.Det ble imidlertid påvist litt senere at skaden ikke var så alvorlig som man først trodde likevel.Totti, som står med 178 mål på 419 kamper for Roma, trente alternativt dagen etter.