Ronaldo: Han er verdens beste

Cristiano Ronaldo er verdens dyreste, men hyller tidligere rekkekamerat som verdens beste spiss.

Manchester United. Foto: Scanpix
Kultur

Cristiano Ronaldo ble i går presentert for Real Madrid-fansen foran et fullsatt Santiago Bernabeu, etter å ha blitt kjøpt for 80 millioner pund fra Manchester United (tilsvarende ca. 830 millioner kroner).- Jeg kommer til å savne mange ting i Manchester, men nå er dette mitt liv, dette er mitt nye hjem, sa han ifølge BBC.Ronaldo kommer blant annet til å savne samspillet med Wayne Rooney.- Waynes innstilling når han spiller fotball er at han er klar til å dø for sitt lag. Det finnes mange dyktige angripere, men for meg er Wayne Rooney den beste, sier stjernevingen, som er sikker på at Rooney vil bidra til å skyte Manchester United til ligagullet i England også neste sesong.