Rosenborg tviholder på Tettey

Rosenborg er ikke villig til å gå i forhandlinger med den franske toppklubben Rennes som har lagt inn et bud på Alexander Tettey.

Tidligere RBK-spiller Alexander Tettey (t.v.) - Foto: Scanpix
Kultur

Spilleren selv innrømmer at den franske klubben frister, og franskmennene skal ha høynet budet på RBK-spilleren fra cirka 27 til over 30 millioner kroner. Men det som står klart er at klubben bestemmer, og det er Tettey innforstått med.- Tettey er en veldig viktig spiller for oss, sier sportslig leder Erik Hoftun i Rosenborg til Adresseavisen. Han ønsker ikke å snakke om Tettey er stemplet «ikke til salgs» i sommer.- Marek Sapara står først i køen om vi skal selge, blant annet på grunn av det som skjedde i vinter. Men jeg vil ikke vurdere de andre spillerne opp mot hverandre, sier Hoftun. Han legger til at det ideelle hadde vært å beholde alle spillerne, men slik den økonomiske situasjonen er, vil ikke det være mulig.Foreløpig holder både Rosenborg og Alexander Tetteys agent, Rune Hauge, kortene tett til brystet, og det har ikke vært snakk om noen forhandlinger med rennes ennå, men siste ord er sikkert ikke sagt i denne saken som kan ende med overgang for 23-åringen, selv om han har kontrakt med Rosenborg til 2011. (©NTB)

Nyheter
Kultur