Sendte Bergen til himmels på overtid

Brann misbrukte sjansen og straffet seg selv på hjemmebane - trodde de fleste. Men det ble til slutt 2-1 over Fredrikstad mandag - på overtid.

Kristofer Hæstad mot Erik Huseklepp - Foto: Scanpix
Kultur

Brann misbrukte sjansen og straffet seg selv på hjemmebane - trodde de fleste. Men det ble til slutt 2-1 over Fredrikstad mandag.Innbytterne Azar Karadas og Arman Björnsson reddet hjemmelaget etter en sterk spurt.- Vi spilte oss opp etter hvert. Det var en viktig seier. Dette var veldig viktig. Nå har vi heng på medaljelagene, sa Karadas TV 2. Han scorer nesten «alltid» mot Fredrikstad.Toppscorer Erik Huseklepp bommet nemlig på straffespark på stillingen 1-1. Banens bestemann, FFK-keeper Erik Mellevold Bråthen, var kjapt nede til høyre og reddet.Selv ikke banens bestemann kunne ordne opp da Björnsson sendte inn 2-1 på overtid. Seieren flyttet Brann opp på fjerdeplass på tabellen. Det er åtte poeng opp til Molde på sølvplass.- Dette er veldig bittert. Jeg følte at det kunne gått andre veien. Med poeng her ville det sett annerledes ut, sa Mellevold Bråthen etter nederlagetFor FFK er det nå bare et poeng ned til kvalplassen der Strømsgodset holder hus.Det var en meget fysisk tøff kamp foran vel 16.000 tilskuere. Det haglet med taklinger over streken.Innbytter Karadas fikk seg en støvel i ansiktet etter vel én time. Men han gikk nesten rett fra kanvasen til 1-1-utlikning med hodet.Islendingen Birkir Sævarsson var uheldig og stusset et Raio Piiroja-skudd i eget nett til 0-1.FFK skulle trolig også hatt straffe før pause. Gardar Johannsson ble dratt ned inne i feltet.

Nyheter
Kultur