Tevez klar for City

Den argentinske fotballspilleren Carlos Tevez er klar for Manchester City, bekrefter den engelske klubben.

Publisert 14. juli 2009 kl. 06.01
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 161 ord
Foto: Scanpix
Carlos Tevez har spilt i Manchester United de siste to sesongene, men låneavtalen utløp etter årets sesong. Ved sesongslutt sa han at han ville gå til City, og mandag ble avtalen spikret. Alt som gjenstår nå er den obligatoriske legesjekken, opplyser klubben.- Dette er fantastiske nyheter, sier manager Mark Hughes.- Jeg kan ikke vente på å få ønske ham velkommen. Dette er en ny overgang som viser at klubbeieren vil gjøre denne klubben så god som han kan klare, sier Hughes.City har brukt store summer på spillerkjøp siden arabiske sjeik Mansour tok over klubben. I sommer har de blåkledde hentet tre store navn, Gareth Barry og Roque Santa Cruz i tillegg til Tevez.- Carlos er en internasjonal spiller av ypperste klasse. Han har alle egenskapene som skal til for å drive denne klubben framover, sier Hughes.For Tevez blir tilværelsen ganske uforandret. Han skal fortsatt spille i Manchester, og får til og med samme trøyenummer som han hadde i United; 32. (