Tiger Woods i delt ledelse

Tiger Woods ledet med tre slag midtveis på lørdagens runde, men må nøye seg med delt ledelse foran siste runde i PGA-turneringen i Maryland.

Kultur

Verdenseneren er turneringsvert på Congressional Golf Club i Bethesda. På nasjonaldagen var han med på å duke for en spennende avslutning.Han ledet med tre slag etter en eagle på 9. hull lørdag, men en dobbeltbogey bidro til at han var i delt ledelse med tre andre spillere inntil både Woods og Antony Kim fikk birdie på 16. hull.Woods og Kim er dermed i delt ledelse og går ut i lederballen søndag.- Jeg gleder meg veldig. Dette er en dag jeg har ventet på lenge, sier Kim, som ble inspirert til å bli golfspiller av barndomsidolet Woods.Tiger Woods er ute etter sin 68. turneringsseier. Han har vunnet 44 av de 47 gangene han har vært minst i delt ledelse etter 54 hull.50-årige Michael Allen og Cameron Beckman er på delt tredjeplass, ett slag bak tetduoen. (©NTB)