Tøffe dager for Oilers-eier

Det har vært to tøffe døgn for Stavanger Oilers-eier Tore Christiansen og familien etter at han ble alvorlig truet av Anders Myrvold.

Anders Myrvold - Foto: Scanpix
Kultur

- Det er reist tiltale mot Anders Myrvold og den er opprettholdt etter avhørene. Saken er fortsatt under etterforskning av politiet, og jeg ber derfor om forståelse for at jeg ikke kan si noe mer, sier Tore Christiansen til Stavanger Aftenblad i sitt første intervju etter at Myrvold ble arrestert for alvorlige trusler onsdag.Går bedre Christiansen har fått inntrykk av at mange lurer på hvordan det går med ham og Oilers-direktør Pål Higson etter truslene de har blitt utsatt for.- Jeg har det bra nå, sier Christiansen.- Hvordan har Pål Higson det?- Jeg snakket med Pål torsdag, og han har det etter forholdene bra, svarer Oilers-eieren.Myrvold møtte opp på døra til daglig leder Higson etter at han hadde fått sparken i Oilers. Det skal ha ført til at direktøren opplevde situasjonen som truende og meget ubehagelig.Myrvold skal også ha ringt Tore Christiansen. Både Higson og Christiansen politianmeldte deretter Anders Myrvold for trusler.

Nyheter
Kultur