Ulrichsen gir Stabæk førstehjelp

Investoren Kjell Chr. Ulrichsen vil tilføre Stabæk nødvendig likviditet slik at selskapet kan betale gjeld i løpet av kort tid.

Stabæks Daniel Nannskog - Foto: Scanpix
Kultur

Det opplyser Stabæk Holding AS i en pressemelding onsdag. I tillegg vil det bli tilført kapital som skal sikre videre drift av konsernet og Stabæk som klubb, heter det. I følge Budstikka skal det totalt være snakk om en førstehjelpspakke på 10 millioner kroner.- Disse midlene er helt avgjørende for selskapet. Ulrichsen har vært meget løsningsorientert i den vanskelige situasjonen. Men alle har tatt i et tak som nå sørger for videre drift, sier nyvalgt styreleder Diderik Schnitler i Stabæk Holding til NTB.På tirsdagens generalforsamling kom det fram at fotballen vil bli skilt ut av Stabæk Holding-konsernets videre drift. Det er undertegnet en intensjonsavtale mellom konsernet og en investorgruppe om en emisjon i Stabæk Fotball AS.Dette innebærer at klubben vil få nye eiere, men at klubben fortsatt skal spille hjemmekampene sine på Telenor Arena. Det vil bli undertegnet en langsiktig leieavtale med Stabæk Holding AS, som eier arenaen.- Et slikt skille vil gjøre at de som lever og ånder for fotballens ve og vel får et renere forhold til inntekter og kostnader. I dag er alt samlet i en enhet, med arenadrift og konserter i tillegg til fotball, forklarer Schnitler, som ble valgt til ny styreleder i Stabæk Holdning AS på tirsdagens generalforsamling. (©NTB)