Vant nesten 1 million kroner i fiskekonkurranse

Arrangørene av helgens fiskekonkurranse, Millionfisken, delte ut premier for 350.000 kroner. Men de slapp med skrekken.

Foto: Scanpix
Kultur

Christer Eilertsen var, i følge Nordlys, 130 gram unna å vinne 1 million kroner i helgens fiskekonkurranse i Salangen. Hadde han bløgget fisken sin, hadde han sannsynligvis kommet ned på på 1,89 kilo, som var trukket ut som idealvekta i fiskekonkurransen Millionfisken .Alvin Sagerup var, i følge avisa, heller ikke langt unna, men med et slingringsmonn på 5 gram hver vei, var det også utenfor. De to fra Salangen delte dermed førstepremien og fikk hver sin moped til en verdi av 33.000 kroner.Odd Sagerup fra Dyrøy ble for øvrig nummer tre i konkurransen, og sikret seg en gummibåt. Mer om premiene her .Totalt deltok rundt 1.500 personer i Millionfisken. Det er rekord, skriver Nordlys.Arrangørene skal ha vært knallfornøyd, men så slapp de også med skrekken og sparte hovedpremien på en million kroner.