Woods holdt unna

Tiger Woods holdt unna for jagende Hunter Mahan og sikret seieren med ett slags margin i PGA-turneringen i Maryland søndag.

Kultur

Verdenseneren overtok ledelsen med en birdieputt på hull 16. Han avsluttet med par på de to siste hullene, og det holdt akkurat til sesongens tredje seier. - Denne banen er ikke lett. Det er bare ett hull hvor det er stor sjanse for birdie, og det er hull 16, sa Woods.Golfesset, som var i delt ledelse med Anthony Kim før avslutningsrunden, ble presset av Mahan. Hunter Mahan leverte en knallsterk 62-runde søndag og tangerte Kims banerekord, satt på åpningsrunden torsdag. - Jeg vet ikke hvilken bane han spilte på. Han la så mye press på oss. Vi måtte spille virkelig bra, sa Woods.Mahan klatret fra 16.- til 2.-plass og endte bare ett slag bak Woods. Til tross for at seieren glapp, var 27-åringen strålende fornøyd med eget spill. Han senket ni birdies og hadde bare en bogey. - Jeg er stolt av hvordan jeg spilte, sa Mahan. Anthony Kim endte på tredjeplass. Han var fire slag bak Woods.