26 klubbtrenere i Brasil har fått sparken siden den brasilianske seriestarten i mai.De to siste dagene er to nye trenere blitt bedt om å forlate trenerjobbene. Dermed er antallet sparkede trenere i den brasilianske seriefotball oppe i 26 i løpet av bare tre måneder.Mandag fikk Vitoria-trener Paulo Cesar Capeggiani sparken etter bare fire måneder i jobben. Klubben starten serien bra med en plass blant de fire beste etter tolv kamper. Men siden er det bare blitt kun én seier på åtte kamper. Det var ikke godt nok for Vitoria-ledelsen.Botafogo-trener Ney Franco har også måtte fratre, selv om han reddet klubben fra nedrykk forrige sesong. Botafogo ligger for øyeblikket på en 15.-plass i en serie bestående av 20 lag.Bare 8 av 20 toppserieklubber har fortsatt samme trener som ved seriestarten. Paranaense og Sport Recife har allerede gitt to trenere fyken hver seg. (©NTB)