Aalesund øyner nye millioner

- Vi kan ikke skjønne at en slik kamp ikke vil bli utsolgt, heter det fra Ålesund etter drømmetrekningen i cupen. Så mye kan klubben tjene på kampen.

AaFK-trener Kjetil Rekdal (til venstre) og Moldes Magne Hoseth - Foto: Scanpix
Veien hit
Semifinalene i NM i fotball ble trukket i går. Møre og Romsdal-rivalene Aalesund og Molde er tildelt hjemmekamp mot hhv. Odd og Vålerenga, og har dermed fått en gyllen mulighet til å sikre et fylkesderby i cupfinalen i november.I Ålesund sto jubelen i taket etter trekningen, melder Sunnmørsposten.- Sportslig og økonomisk sett er dette en helt fantastisk trekning for oss. Jeg kan ikke skjønne at en slik kamp ikke vil bli utsolgt, sier klubbdirektør Henrik Hoff, som tidligere har antydet at klubben vil tjene nærmere to millioner på kampen.Trener Kjetil Rekdal er ifølge avisen også fornøyd med trekningen, men minner om at Odd blir en tøff utfordring da de ligger på 3. plass i serien.