Blir han Uniteds nye superving?

De har mistet Ronaldo og har hanglet litt i starten av sesongen. Er dette mannen, som med sin vanvittige fart, skal sette fyr på Manchester United?

Manchester United. Foto: Scanpix
Kultur

Nederlenderen Arjen Robben skal være aktuell for Manchester United. Robben, som nå spiller for Real Madrid, er sterkt ønsket av Sir Alex Ferguson, skriver The Sun.De røde djevler skal være villige til å punge ut 20 millioner pund for lynvingen, som spiller på det nederlandske landslaget.Manchester United mistet sin superstjerne Ronaldo til nettopp Real Madrid, og har hanglet litt innledningsvis i Premier League. Laget fikk blant annet stryk mot mini-klubben Burnley, som rykket opp til årets sesong.Robben har tidligere spilt for Chelsea, og fikk spille mot slutten av Real Madrids oppgjør mot Rosenborg mandag.

Nyheter
Kultur