Blottet puppene da Solbakken var lei seg

Midt under et intervju med en skuffet FC København-trener Ståle Solbakken bestemmer en jente seg for å vise medfølelse på ekte dansk vis. Se video her!

Ståle Solbakken - Foto: Scanpix
Kultur

Onsdag ble FC København, som ledes av norske Ståle Sobakken, slått ut av kvalifiseringen til årets Champions League.Nordmannen kalte tapet hans største skuffelse noen sinne.Les også: Største skuffelse i Solbakkens karriere Les også: Norsk fotball-trener fører til børsras torsdag Midt under et intervju med danske presse om akkurat hvor skuffende tapet mot APOEL Nicosia fra Kypros var, bestemmer en pike seg for å vise medfølelse på ekte danske vis.Hun tar sats, springer fordi kamera som filmer og viser sine to fordeler.Se videoen fra stuntet her(opptrinnet skjer når det er 5 sekunder igjen av intervjuet)Om Ståle Solbakken glemte sine fotballmessige nedturer i større grad som følge av dette vites ikke.

Nyheter
Kultur