Tevez har slitt med en vond hæl i sommer og har mistet store deler av sesongoppkjøringen etter at han gikk fra Manchester United og til byrivalen.- Jeg vil så gjerne at Carlos får spille på lørdag mot Blackburn. Men vi må se hvordan han er til uken, så får vi ta en avgjørelse på om han starter eller ikke, sier City-manager Mark Hughes.Tevez innrømmer at han må være i stand til å trene skikkelig om han skal få plass i førsteelleveren.- Jeg har bare vært i stand til å fullføre to treninger så langt. Jeg må kunne trene hele neste uke om jeg skal kunne gjøre en bra prestasjon på lørdag, mener Tevez.Søndag fikk argentineren spille drøyt 25 minutter i treningskampen mot skotske Celtic, som City vant 2-1.- Carlos har vært frustrert over at han ikke har kunnet legge vekt på den ene hælen. Han liker heller ikke å ha mistet store deler av sesongforberedelsene. Men han gjorde en bra profil da han kom utpå mot Celtic. Energien hans gagner hele laget og han vil bli meget viktig for oss, forteller Hughes. (©NTB)