Frister med en halv milliard for Ribery

Klokken tikker, og nå ser Real Madrid ut til å gjøre et siste forsøk på Franck Ribery før overgangsvinduet stenger.

Nederlandske Andre Ooijer i kamp om ballen med franske Franck Ribery - Foto: Scanpix
Kultur

Overgangsvinudet stenger i morgen 1. september (ved midnatt), og ryktemøllen går nå inn i sin mest hektiske fase.De spanske avisene AS og Sport skriver ifølge Sky Sports at Real Madrids mektige klubbpresident Florentino Perez vil gjøre et siste forsøk på å hente Bayern Münchens franske angriper Franck Ribery. Budet skal være høynet til 54 millioner pund, eller rundt 525 millioner kroner etter dagens kurser.Det hevdes at Bayern München vil godta et bud i den størrelseorden. Riberys agent Alain Migliaccio skal alt ha avtalt en overgang for sin klient neste sommer, men tyskerne rapporteres å være fristet av pengene nå.Klubben kjøpte i forrige uke Arjen Robben - fra nettopp Real Madrid.Rafael van der Vaart går trolig motsatt vei som en del av avtalen. Der blir han i så fall gjenforent med Arjen Robben, som Bayern kjøpte i forrige uke. Klubben har for øvrig også nederlansk trener - Louis van Gaal.

Nyheter
Kultur