Det melder flere britiske medier.Ifølge London Informer har Fulhams styreleder Mohamed Al Fayed kommet på banen. Han krever at klubben gjør alt i dens makt for å beholde Hangeland, ifølge avisen, som også skriver at Hangeland selv helst vil bli i klubben.- De største problemene med saker som denne pleier å være at spilleren selv vil gå. Det kunne ikke ha vært lenger unna sannheten i denne saken, sier en kilde i klubben.Hangeland understreker også at han forholder seg til kontrakten med Fulham.- For øyeblikket er det bare noe som står i avisene. Det er ikke noe jeg tenker for mye på. Jeg spiller for Fulham og trives med det. Det er ikke noe som tyder på noe annet, så jeg forbereder meg til søndagens kamp mot Portsmouth, sier Hangeland til Sky Sports.Daily Express skriver at Arsenal ikke vil gi mer enn 8 millioner pund (80 millioner kroner) for nordmannen. Kravet fra Fulham skal være på 15 millioner pund.Avisen skriver også at Fulham forbereder et kontraktsforslag til Hangeland. Med en ny lønn på nesten 40.000 pund i uken kan den norske stopperen bli en av de best betalte Fulham-spillerne. (©NTB)