Gårsdagens Community Shield-kamp mellom Manchester United og Chelsea minnet oss om at det nærmer seg avspark i Premier League. Chelsea, som slo United på straffer i går, åpner på lørdag når de tar imot Hull klokken 13.45.
Chelsea svake favoritter20-årsjubileum for Liverpool?
Londonerne er også bookmakernes favoritt til å ta gull sesongen 2009/10. Betsafe.com betaler ikke ut mer enn 2,80 ganger pengene dersom blåtrøyene tar pokalen. Da er 3,20 på regjerende mester United mer fristende, i likhet med 4,00 på Liverpool.- Omtrent 25 prosent av alle gullspill går i retning av Manchester United. Det er helt naturlig med tanke på at de har tre strake gull, sier oddssetter Anders Berntsen i en pressemelding, men minner samtidig om at Cristiano Ronaldos fravær kan bli en utfordring.Gull til hardtsatsende Manchester City, til 15 ganger innsatsen, er også gjenstand for en del veddemål. Hos Unibet gir både Chelsea- og United-gull 3 ganger innsatsen. Hvis Liverpool tar sitt første mesterskap på 20 år, betaler spilleselskapet ut 4,00 ganger pengene. Arsenal-gull gir 9,00 i odds, mens Manchester City gir 13,00 i odds.På nedrykksplass er nyopprykkede Birmingham og Burnley de heteste kandidatene, sammen med fjorårets overraskelseslag Hull.