Langrennsløper feiret i 3 dager

Mer impulsiv enn Petter Northug: En langsrennsløper ble så glad, falt for en kvinne og feiret i tre dager.

Kultur

Noen langsrennsløpere er mer impulsive enn andre. Langrennsløperen Cesar Baena (22), Venezuela, ble så glad etter å ha vunnet Snow Farm's 7 kilometer Merino Muster på New Zealand sist lørdag at han feiret i tre samfulle dager.Eller var det at han ble så forelsket i en Kiwi kvinne i Queenstown at han glemte alt annet? Borte ble han i hvert fall.Merino Muster inngikk ikke i Winter Games NZ, som arrangeres i disse dager, men Baena var, i følge Otega Daily Times, så fornøyd med seieren at han "glemte" de viktige rennene han skulle delta i.Først etter at det hele var over dukket han opp igjen, noe slukøret. Kem han va me, ville han ikke ut med.

Nyheter
Kultur