Molde må fortsatt slå Vålerenga, men allerede nå er det meste "på stell" når det gjelder cupfinalefesten. Ifølge er flybilletter ordnet, 600 hotellrom bestilt og flere busser satt opp. Showet før kampen er også klart.- Vi har jobbet med dette en god stund, og nå er absolutt alt booket og klart. Dersom vi slår Vålerenga i semifinalen, blir det veldig lettvint. Da er det bare å "trykke på en knapp", så begynner hjulene å rulle, sier Moldes markedssjef Jan Byttingsvik.Etter å ha utklasset Rosenborg i kvartfinalen, tok Molde tok ifølge avisen kontakt med Vålerenga for å innlede et samarbeid om arrangementet.- Opplegget kommer til å være det samme, uansett om vi eller Vålerenga som kommer til finalen. Dette anser vi som et stort fortrinn, ettersom Vålerenga kjenner Oslo, sier Byttingsvik videre.