Rosenborg-spiller Didier Konan Ya (25) har skrevet under på en treårskontrakt med den tyske bundesligaklubben Hannover.Spilleren, som har sittet mye på benken og uttrykt frustrasjon over dette, ble aldri den suksessen i Trondheim som man håpet.- Jeg skrev under mandag kveld, bekrefter ivorianeren overfor adressa.no.Angrepsspilleren var et prioritert salgsobjekt for trønderklubben ettersom ivorianerens kontrakt ville gått ut ved årsskiftet.Senest i januar var RBK og greske Larissa enig om en overgang, men Konan Ya takket selv nei på grunn av dårlige lønnsbetingelser.Han debuterer for «Die Roten» mot Jørn Andersens tidligere klubb, Mainz, lørdag. Så reiser han tilbake til Trondheim for å hente flyttelasset.Hannover endte på ellevteplass (18 lag) i fjorårets Bundesliga. 22-åringen vil bli lagkamerat med landsmannen Constant Djakpa, som er på lån fra Bayer Leverkusen.Konan Ya spilte 50 seriekamper og scoret 13 mål for RBK. Denne sesongen er det kun blitt 160 minutter eliteseriespill.