Røa møter Everton i mesterligaen

Den norske seriemesteren Røa møter engelske Everton i kvinnenes mesterliga i fotball.

Røas Elise Thorsnes i aksjon. Foto: Scanpix
Kultur

Det ble klart etter fredagens trekning av 16-delsfinalene.Røa var useedet i trekningen. Everton har de fire siste årene tatt sølv i den engelske serien bak suverene Arsenal. Det betyr ikke at motstanderen er noen umulighet. Laget slet mot Team Strømmen, og imponerte ikke mye mot de andre lagene heller. Kaptein Siri Nordby er optimistisk med tanke på motstanderen.- Veldig positivt. Team Strømmen har allerede gode kunnskaper om laget som vi kan utnytte, og en kort reisevei er en fordel midt i sesongen. Tror absolutt det er et lag vi har muligheter til å slå, sier Nordby på dynamittjentenes hjemmeside.- Hvis vi slår Everton, kommer vi med all sannsynlighet til å møte Zvezda igjen. Det er med andre ord ingen lett vei for oss, men det er en grei utfordring.Røa har første hjemmekamp 30. september, mens returen går på Goodison Park 7. oktober. (©NTB)

Nyheter
Kultur