- Spillerlønningene deres utgjør fem ganger budsjettet for hele ligaen vår, mener MLS-sjef Don Garber.Søndag ble DC United banket 3-0 i en oppvisningskamp foran 72.000 tilskuere. Argentinske Gonzalo Higuain (2) og Arjen Robben scoret målene. To dager tidligere ble Toronto slått 5-1.Men det koster flesk for Major League Soccer å ha spanjolene på besøk. I Toronto måtte et naturgressteppe til halvannen million kroner legges kun til oppvisningskampen, og Real Madrid krevde drøyt 6 millioner kroner for å komme til Canada.- Det er viktig for oss å få besøk av lag som Real Madrid for å vise fotballfansen hva sporten har å tilby på det nivået, sier Garber.Mens superstjernen Cristiano Ronaldo tjener mest i den spanske gigantklubben med anslått årslønn på over 110 millioner kroner, blir Torontos stjernespiller Dwayne De Rosario avspist med 2,6 millioner.Så satte også Real Madrid «verdensrekord» da klubben betalte Manchester United 800 millioner kroner for Ronaldo.Anslagsvis har Real Madrid svidd av 2,3 milliarder kroner i spillerkjøp i sommer for stjernene Ronaldo, Kaka, Xabi Alonso og Karim Benzema. (©NTB)