Slik kan du gjøre 9-gangeren på Norge

Det blir aldri målfest når Norge og Skottland spiller fotball. Slik kan du tjene penger på onsdagens kamp.

Landslaget i fotball - Foto: Scanpix
Kultur

Førstkommende onsdag spiller Norge mot Skottland på Ullevaal i en uhyre viktig VM-kvalifiseringskamp. Uten norsk seier forsvinner siste rest av håp om å ta en 2. plass i puljen, som kan gi play-off-spill om de siste plassene i Sør-Afrika neste sommer.Spiller du på norsk seier, kan du doble pengene dine. Betsafe opererer med 1,97 i odds for Drillo-jubel. Uavgjort gir 3,30, mens borteseier gir 3,85 i odds. Hos for eksempel Unibet får du 2,00, 3,30 og 3,75 i odds for hhv. H, U og B.- Den første tendensen viser at også oddsspillerne tror på norsk seier, så det er mulig oddsen faller en del frem mot kampstart, sier Betsafes oddssetter Mirza Skornja.Men selv om Norge går offensivt ut, ligger det ikke an til en målfest mellom to lag som er best defensivt. Tilsvarende kamp i Skottland endte 0-0, og et spill på dette resultatet også nå gir deg åtte ganger innsatsen tilbake. Hos Unibet får du 9,00 i odds.

Nyheter
Kultur