Tom Nordlie klar for Fredrikstad

"Rundbrenneren" Tom Nordlie har snart trent halve Tippeligaen. Det var hektisk da han i går kveld ble klar for Fredrikstad.

Foto: Scanpix
Kultur

Etter hektisk møtevirksomhet ble Tom Nordlie torsdag kveld ansatt som Fredrikstad-trener ut 2011, melder TV2.Tiltredelse skjer umiddelbart, og allerede førstkommende søndag vil den tidligere Kongsvinger-treneren lede Fredrikstad borte mot Tromsø. Hans jobb blir å sikre plassen til klubben som ligger på kvalifiseringsplassen i Tippeligaen.- Vi håper Toms inntreden vil være med å snu den negative trenden vi er inne i. Nå er første mål å sikre plassen i Tippeligaen. Det er åtte kamper igjen. Spillerne og trenerteamet skal stå på for å klare dette. Jeg må få takke Fredrikstad Spillerinvest AS som økonomisk bærer dette i sin helhet ut 2009, sier FFKs adm. dir Runar W. Henriksen til fotballklubbens egne hjemmesider.Fredrikstad blir dermed den syvende Tippeliga-klubben Nordlie har trent. Han har tidligere trent Odd (1998-99), Vålerenga (2000), Sandefjord (2002-03), Start (2004-06), Viking (2006) og Lillestrøm (2007-08).

Nyheter
Kultur