Tutta nummer to i Oregon

Suzann Pettersen endte på annenplass i LPGA-turneringen i Oregon etter omspill om seieren søndag.

Foto: Scanpix
Kultur

Pettersen lå godt an etter å ha gått to stabilt gode runder, men det var først med en strålende sisterunde hun virkelig meldte seg på i kampen om seier. Etter å ha sikret omspill mot to andre spillere, endte hun på annenplass.Michele Redman misset en enkel putt på første hull, og dermed var det M.J. Hur og Tutta det sto mellom på annet omspillshull.Tuttas puttforsøk gikk vel en meter til side for hullet, mens Hur traff perfekt. Dermed ble det med annenplass for Tutta. Det har det gjort flere ganger i år. Tutta har ikke vunnet en turnering siden i 2007.Den norske golferen gikk sisterunden fem slag under par, og endte turneringen 13 slag under par. Det gjorde også M.J. Hur og Michele Redman.Tutta innledet sisterunden med birdie på første hull, og fulgte opp med det samme på hull tre og fem. På de siste ni hullene startet hun med tre strake birdier, men en bogey og en dobbeltbogey ødela for det som kunne ha blitt en suveren seier.En birdie på nest siste hull sikret en plass i omspillet. Men det endte bare med en ny annenplass for det norske golfesset. (©NTB)

Nyheter
Kultur