Viking jakter på Lyns Angan

Viking er på jakt etter Lyn Oslos Davy Claude Angan fra Elfenbenskysten, og det skal være dialog mellom klubbene.

Foto: Scanpix
Kultur

Det melder Stavanger Aftenblad.Det skal ha vært konkrete samtaler mellom de to klubbene, for Viking vil gjerne forsterke angrepet sitt. Overgangsvinduet stenger ved midnatt natt til mandag, og Viking skal ikke ha gitt opp å sikre seg Lyn-spilleren før det.- Generelt kan jeg si at vi ser på eventuelle muligheter i dette overgangsvinduet, og er i beredskap fram til midnatt mandag. Vi har selvfølgelig sett den aktuelle spilleren flere ganger, sier Vikings sportsdirektør Egil Østenstad til Aftenbladet.Davy Claude Angan signerte for Lyn i fjor. Spissen fra Elfenbenskysten, som blir 22 år i slutten av september, fikk ikke all verden med spilletid i vårsesongen. Atta Emefie Aneke er Angans agent. Han hevder Lyn-spissens gode spill i det siste har ført til interesse fra flere klubber. (©NTB)

Nyheter
Kultur