19-åringen alle vil ha

Elleve av tolv eliteserieklubber vil ha EM-kometen Cecilie Pedersen (19) neste sesong.

Cecilie Pedersen. Foto: Scanpix

Pedersen spiller for tiden i Avaldsnes i 2. divisjon. Hun skal bruke høsten til å bestemme seg seg for om hun skal bli i Avaldsnes eller skifte klubb, skriver Bergens Tidende.- Jeg er ikke skikkelig giret på å flytte ennå. Så lenge jeg presterer på landslaget, så tror jeg ikke at det har noe å si om jeg blir. Men hvis det viser seg at jeg ikke holder nivået på samlinger, må jeg nok skifte klubb, sier Pedersen til avisen.Interessen er stor for 19-åringen. Amazon Grimstad er eneste eliteserieklubb som ikke ønsker spissen.- Det er kjekt at alle legger merke til det jeg har gjort, men det er litt stressende også. Det blir mye å tenke på når jeg har så mye å velge i, sier Pedersen.Hun imponerte stort i EM og scoret både mot Island og Sverige. Det har gjort henne ettertraktet blant klubbene.- Vi fikk to-tre brev før EM, og så er resten kommet under og etter mesterskapet. Det er ikke rart at alle vil ha henne sånn som hun presterte i EM, sier Norvald Kvalheim, daglig leder i Avaldsnes, til Bergens Tidende. (©NTB)