Ap-topp beklager Martins fallskjerm

Aps partisekretær gjør helomvending og beklager at han satte navnet sitt på Martin Andresens vanvittige millionfallskjerm i Vålerenga.

Raymond Johansen - Foto: Scanpix
Kultur

6. november 2007 skrev Raymond Johansen, som leder av Vålerengas sportslige utvalg, under på en lønnsavtale med Martin Andresen. Andresen fikk jobben som spillende manager i Vålerenga, men var helt fersk som trener.Ifølge VGs kilder inneholder avtalen en årslønn på 5,8 millioner, en etterlønn på 8,1 millioner - og en såkalt "sign-on-fee" på én million kroner i året.Avisen konfronterer Johansen med en e-post fra tidligere Hydro-sjef Reiten, som kritiserer Ap-ledelsen for dobbeltmoral om lederlønninger. Da kommer innrømmelsen og beklagelsen.- Jeg ser at noen kan se en disharmoni i forhold til det jeg har gjort i mitt frivillige verv og posisjonen min i Ap. Men Ap svarer ikke for Vålerenga, sier han.Johansen trakk seg fra sin posisjon i Vålerenga i forrige uke.

Nyheter
Politikk