Bjørndalen skal hjelpe Røkke

- Jeg har diskutert lenge med Kjell Inge for å prøve å få til noe, sier Ole Einar Bjørndalen.

Kjell Inge Røkke - Foto: Finansavisen

Kjell Inge Røkke vil bruke skiskytterkongen Ole Einar Bjørndalen for å gjøre kosttilskuddproduktene sine kjent i Europa.- Ole Einar har et enormt nedslagsfelt i Europa, noe vi ser mulighetene i. Han er seriøs og har en mentalitet som vi kan lære av. Det er få personer som passer bedre med våre verdier, sier konsernsjef i Aker BioMarine, Hallvard Muri til VG.35 år gamle Bjørndalen har måttet gå ned i lønn fra skifabrikken sin denne sesongen. I disse finanskrisetider må også skiskytteresset yte mer overfor sponsorene.- Jeg har diskutert lenge med Kjell Inge for å prøve å få til noe, sier Bjørndalen.De to har kjent hverandre siden 2002.- Det er ikke ofte jeg har truffet en sånn person. Det er noen fellestrekk mellom dem som er best, uansett hva de driver med. Han er målrettet og utrolig entusiastisk, sier Bjørndalen til VG.Avtalen mellom Røkke og Bjørndalen går til og med 2012. Det kan være aktuelt for Simostranda-ekspressen å jobbe i Røkke-systemet etter at skiskytterkarrieren er over. (©NTB)