Boasson Hagen vant igjen

Edvald Boasson Hagen herjer med konkurrentene i Tour of Britain. Vant i dag sin fjerde strake etappeseier (oppdatert).

Norske Edvald Boasson Hagen på Team Columbia High Road - Foto: Scanpix

Edvald Boasson Hagen vant torsdag sin fjerde strake etappeseier i på den sjette etappen i Tour of Britain.Dermed trygget han sammenlagtledelsen sin.Det norske esset fullførte de 183,7 kilometerne fra Frome til Bideford på 4.05.20. Han hadde tyskeren Martin Reimer på plassen bak seg, mens briten Russell Downing kjørte inn til tredjeplassen på den sjette etappen.I sammendraget økte Boasson Hagen ledelsen sin til 19 sekunder, og alt tyder på at han vil sikre seg seieren i rittet som avsluttes lørdag.Alexander Kristoff kjørte inn til ellevteplass torsdag og var best av Joker Bianchi-rytterne. Lars Petter Nordhaug, som skal kjøre sammen med Boasson Hagen i Team Sky neste år, ble nummer 32.Det var et samlet hovedfelt som kom til mål på torsdagens etappe etter at en utbrytergruppe var kjørt inn mot slutten. (©NTB)