Bolt synes ikke han er legende ennå

Usain Bolt er både tredobbelt olympisk- og verdensmester, men han mener fortsatt han er et stykke unna å kunne kalles en legende.

Usain Bolt - Foto: Scanpix
Kultur

Han vant de individuelle OL-gullene i Beijing i fjor med verdensrekorder på både 100 og 200 meter. Det samme gjorde han da han vant VM-gullene i Berlin, og i tillegg til de individuelle seirene, vant han også gull med Jamaica i den korte stafetten (4 x 100 meter) begge steder.- Jeg jobber med å bli en legende, men jeg er ikke det per i dag, sa Bolt på en pressekonferanse i Brussel onsdag. Han er på plass for å løpe 200 meter i historiens aller siste Golden League-stevne fredag.- Dersom jeg gjør det ekstremt bra i neste VM i 2011 og i OL i London året etter, ja, da kan jeg kanskje regnes som en legende, sa Bolt.Han løp 100 meteren på 9,58 og 200 meteren på utrolige 19,19 i Berlin-VM, mens det bare ble 9,81 da han vant i Zürich fredag.- Jeg skal ikke nekte for at jeg var litt trøtt og ikke helt på topp da jeg løp i Zürich, men før stevnet her i Brussel føler jeg meg mye bedre, sier Bolt. (©NTB)

Nyheter
Kultur