Chelsea får kjøpsnekt

Fotballklubben Chelsea blir nektet å hente inn nye spillere fram til januar 2011 som straff for kontraktsrot ved en overgang til klubben for halvannet år siden.

Foto: Scanpix
Kultur

Ifølge Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) forledet Chelsea spissen Gael Kakuta til å bryte sin kontrakt med franske Lens for å gå til London-klubben i 2008.Les også: Har kostet 700.000 kroner per kamp- Chelsea fratas muligheten til å hente inn nye spillere, både nasjonale og internasjonale, i de to neste overgangsvinduene, heter det i en uttalelse fra FIFA.Også 18-årige Kakuta, som spiller for Frankrikes ungdomslandslag, ilegges skyld og utestenges fra alle kamper i fire måneder. I tillegg er både klubben og spilleren dømt til å betale erstatning til Lens.Chelsea kan anke saken.

Nyheter
Kultur